24 uur per dag voor u in beweging

Benelux distributie

Het binnen 24 uur leveren van stukgoed- en palletzendingen in de Benelux is onze specialiteit. Door de aansluiting bij het samenwerkingsverband TransMission combineren wij betrouwbaarheid en prijs met snelheid en duurzaamheid. Het zelfstandige karakter van Bode Scholten biedt u de wendbaarheid van een klein bedrijf. Uit de samenwerking met TransMission geniet u van de voordelen van een grote organisatie.

Dagelijks leveren wij in iedere plaats, op elk industrieterrein en in elke winkelpromenade in de Benelux, ongeacht of uw zending bestaat uit een losse doos, meerdere colli, een lengtezending, een halve of een hele pallet of een volle vrachtwagen.

Ons gevarieerde en moderne wagenpark is uitermate geschikt voor al uw reguliere goederen en ADR goederen, maar ook voor kwetsbare goederen en goederen met afwijkende afmetingen.

Uw logistieke vraag gaat ons nooit te ver en daarom bieden wij u tevens een diversiteit aan aanvullende diensten zoals:

  • Spoedleveringen (voor 08:00, 10:00, 12:00 en 15:00 uur)
  • Koeriersritten
  • Europallet ruil
  • Afhaal en retour logistiek

Uw zendingen zijn bij ons in vertrouwde handen en worden gevolgd door middel van het gestandaardiseerde TMS-software systeem dat door alle leden van TransMission wordt gebruikt. Dit systeem waarborgt tevens een uniform kwaliteitsniveau t.a.v. tijdigheid, juistheid en volledigheid van onze bezorgingen. Er wordt gewerkt met een vaste serviceformule met heldere afspraken om de kwaliteit te waarborgen.

Mocht er ondanks al onze goede zorgen toch iets fout gaan met uw zending, dan hanteren onze vakkundige medewerkers van de klantenservice een pro-actieve benadering en werken zij in gezamenlijk overleg aan een passende oplossing.