24 uur per dag voor u in beweging

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De grootste bijdrage die wij als transport- en distributiebedrijf kunnen leveren aan de reductie van NOx, CO2 en fijnstof is zoveel mogelijk vervoeren met zo min mogelijk verreden kilometers.
Door de samenwerking binnen Transmission bundelen wij heel veel ladingen, zodat wij hierdoor een forse reductie leveren op de uitstoot van NOx en CO2. Zie ook HVO diesel.

Volgens recent onderzoek van TNO besparen wij gemiddeld 60% CO2 uitstoot door de goederen te bundelen in het samenwerkingsverband TransMission.

De afspraken met onze klanten en de optimale route stemmen wij daarom zo goed mogelijk op elkaar af. Doelstelling is dat onze bestelwagens ’s ochtends vol wegrijden en dat ze ’s avonds weer vol terugkomen met zendingen die de volgende dag bezorgd moeten worden.

Voor Bode Scholten betekent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ook verantwoordelijkheid nemen in de samenleving. Zo zijn wij een erkend leerbedrijf voor de Vakopleiding Transport en Logistiek en ondersteunen we een aantal lokale initiatieven in Zoetermeer.