24 uur per dag voor u in beweging

Introductie Bode Scholten

De tijd dat een bode met paard en wagen goederen bezorgde, ligt ver achter ons. Toch wekt onze naam de nostalgie van die tijd nog altijd op. Bode (Piet) Scholten kwam persoonlijk langs om goederen te brengen of op te halen. Inmiddels beslaat het werkgebied van Bode Scholten de hele Benelux waar we 24 uur per dag actief zijn. Tijden zijn veranderd. Wat niet veranderd is, is de persoonlijke aanpak van onze service.

Bode Scholten is gespecialiseerd in de fijnmazige distributie van pakket(ten), lengtegoederen en pallets via routevervoer en / of netwerkdistributie. Naast distributie verzorgt Bode Scholten ook  speciale transporten, dedicated vervoer, container vervoer en opslag- & warehouseactiviteiten.

Van chauffeur tot directeur houden we de lijnen kort, weten we wat er speelt en kunnen op die manier het persoonlijke karakter van de vroegere bode behouden.

Het 80 eenheden tellende wagenpark is gemiddeld 3,5 jaar oud, voorzien van boordcomputers en herkenbaar door de blauw rode uitstraling. Wij komen dagelijks op 2500 unieke adressen.

Partner van TransMission

Het zelfstandige (familie)karakter van Bode Scholten en onze samenwerking met TransMission bieden u de voordelen van een grote organisatie en de wendbaarheid van een klein bedrijf. Samen leveren we elke werkdag, in iedere plaats, op elk industrieterrein en in elke winkelpromenade in de Benelux. Van één pakket, meercolli- of lengtezending, halve pallet, meerdere pallets tot volle wagens.